Més esport

FUTBOL AMERICÀ

LLIGA CATALANA

Sisè títol i líder del palmarès

El Reus Imperials venç els Bocs d'Argentona en la final (33-26)

L'equip també supera els Uroloki, que han guanyat també cinc títols

El Reus Imperials va guanyar dissabte a casa contra els Bocs d'Argentona (33-26) la final de la vint-i-tresena lliga catalana i va obtenir el sisè títol en la competició en la seva onzena final. L'equip del Baix Camp mai no havia obtingut el títol guanyant tots els partits i es converteix en el primer que ho aconsegueix. A més, supera en el palmarès els Uroloki de Barcelona, que també han guanyat cinc títols.

Els locals van haver de remuntar un 0-7. Francesc Domínguez, però, va fer el primer TD local rebent una passada de 31 iardes, mentre que Xavier Blas va fer el punt addicional (7-7). A partir d'aquell moment la maquinària reusenca es va activar. En el segon quart, Adrià Solís va rebre una passada de 30 iardes i va anotar el 13-7, i Blas va fallar el xut, mentre que després del descans Solís, l'MVP de la final, va tornar a rebre amb èxit des de 15 iardes. Blas va anotar l'addicional (20-7). En el darrer quart es va decidir tot. Primer, el nord-americà Dominique Robinson va fer una gran carrera de 66 iardes i va aconseguir el 26-7, i Blas va afegir un altre punt per l'extra point (27-7), però els Bocs van poder fer el seu segon touchdown de la final i encertar en el tir extra (27-14).

La darrera anotació reusenca va ser obra un altre cop de Francesc Domínguez, que va acabar la jugada amb una carrera de 6 iardes (33-14). Els Imperials ja es veien guanyadors i només volien que passés el temps, però els visitants, que ja havien perdut en la fase regular contra els reusencs (20-47), van anotar dos TD seguits (33-26). Però el compte enrere ja era imparable i els Imperials, que dirigeixen Jordi Gras i César Gómez, van obtenir el títol. L'equip està integrat per Sergi Aguilera, Marc Aurellano, Airald Balanyà, Albert Basora, Xavier Blas, Juan Carlos de los Reyes, José Antonio Fernández, Marc Garcia, David Liz, Rubén Martínez, Ernest Mateo, Joel Monroy, David Moreno, Albert Rojo, Eduard Serrano, Adrià Solís, Óscar Arias, Francesc Domínguez, Aitor Vitoria, Jordi Pruñonosa, Cristian García, Álvaro Benito, Jofre Cano, els mexicans Luis Acosta i Sergio Sánchez, i el nord-americà Dominique Robinson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)