Hoquei sobre herba

L'Atlètic i el Polo dominen en els derbis catalans

Hoquei herba. L'Egara va tornar a ensopegar i va empatar a casa contra el Ciudad de Las Palmas, que va sumar el primer punt, mentre que el Club de Campo es consolida en el lideratge

Els dos derbis catalans de la quarta jornada de la divisió d'honor van ser favorables als conjunts visitants. L'Atlètic de Terrassa es va imposar al camp del CD Terrassa 0-3, mentre que el RC Polo va derrotar el FC Barcelona a domicili per un més clar 0-5. L'Egara va tornar a ensopegar, ja que va empatar (1-1) contra el Ciudad de Las Palmas, que d'aquesta manera va sumar el seu primer punt. El líder en solitari és el Club de Campo, que va aconseguir la seva quarta victòria.

L'Atlètic de Terrassa va resoldre el derbi contra el CD Terrassa en els primers 12 minuts de joc, en què va marcar els seus tres gols. Després va saber controlar en defensa i buscar algun contraatac i va assegurar la seva tercera victòria en els tres partits que ha jugat. l'Atlètic continua a dos punts del líder, però ha jugat un partit menys per culpa de la competició europea.

En l'altre derbi català de la jornada, el RC Polo va superar a domicili el FC Barcelona amb força claredat per 0-5. Amb aquest triomf, se situa en la cinquena posició, tot i que ha jugat un partit menys per la competició europea. Els blaugrana encara no han sumat cap punt i segueixen ocupant la cua de la classificació.

El que sí que va aconseguir puntuar per primer cop va ser el Ciudad Las Palmas gràcies a l'empat que va obtenir en la seva visita al camp de l'Egara (1-1). Aquest és el segon empat consecutiu de l'Egara al seu camp, i tot i que es manté en la part alta, ja està a dos punts del líder. L'Egara va tornar a tenir problemes per superar un equip que es va saber tancar en defensa.

Els madrilenys del Club de Campo van tornar a guanyar, aquest cop al camp del Pozuelo per 0-4, i incrementen el seu avantatge en el primer lloc de la classificació. El RS Tenis va sumar els seus primers punts en remuntar contra el Sant Sebastià (5-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)