Atletisme

Carles Castillejo busca companys per a Londres

Les places olímpiques. A Barcelona i en les maratons d'aquesta primavera es jugaran les dues vacants, amb molts aspirants en joc

Un dels al·licients de la marató de Barcelona serà comprovar l'estat de forma d'alguns dels candidats a acompanyar Carles Castillejo –amb plaça fixa com a campió d'Espanya– en la marató dels Jocs de Londres. En l'ampli ventall de candidats i amb només dues places en joc, se la jugaran a la capital catalana Chema Martínez, Jaume Leiva i José Carlos Hernández. En el gràfic d'aquesta plana i que ha elaborat un dels implicats, Pablo Villalobos, hi ha la relació dels aspirants i els seus propòsits aquesta primavera. La selecció s'ha de donar a conèixer el 8 de maig. Segons Castillejo, l'aposta barcelonina té punts a favor i en contra: “Pots muntar la cursa al teu gust, perquè l'organització posarà llebres per als corredors locals, però és arriscada pel clima perquè podria fer molta calor.” Nacho Cáceres se la jugarà a Rotterdam, amb Castillejo com a aliat. El tècnic de Lamdassem, Antonio Cánovas, no descarta el seu corredor: “Per mi, és el millor fondista. Al Japó va demostrar el seu potencial, però no va poder superar els elements –5ºC– i va ser víctima d'una hipotèrmia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)