Hoquei sobre herba

Tret de sortida en la divisió d'honor

Hoquei sobre herba. El Real Club de Polo vol revalidar el títol de la divisió d'honor després de desbancar el Club de Campo en la final del ‘play-off' i el rei de lligues, l'Atlètic Terrassa, campió de les quatre temporades anteriors

Demà comença la temporada 2013/14 de la divisió d'honor A i la divisió d'honor femenina d'hoquei sobre herba. El curs passat, el RC Polo va ser campió de la divisió d'honor A, després de superar el Club de Campo en la final i el rei de lligues, l'Atlètic Terrassa, en les semifinals. Tots dos lluitaran per aconseguir el títol de lliga, després de quatre anys de regnat indiscutible de l'Atlètic Terrassa. Aquest curs quatre equips catalans participaran en la divisió d'honor A, ja que el FC Barcelona va baixar de categoria. El RC Polo no en té prou amb un títol i buscarà revalidar-lo per desbancar un Atlètic Terrassa que, tot i les cares noves, va a totes. L'Egara, després de quedar quart, procurarà millorar els registres del curs anterior, i el CD Terrassa, sisè, vol continuar sent un bloc compacte.

D'altra banda, en la categoria femenina hi participen sis equips catalans. El Junior i el RC Polo volen continuar a la part alta de la classificació per aspirar al play-off final i desbancar la Real Sociedad, que va assolir el títol després de superar el Club de Campo en la final. L'Atlètic Terrassa manté bona part del bloc de la temporada passada, però ha perdut joves promeses que han marxat a l'estranger. Com l'Atlètic Terrassa, l'Egara també manté les seves jugadores més importants per continuar a la part mitjana de la classificació. Per la seva banda, el CD Terrassa té la intenció de millorar els seus registres anteriors per tal de no patir com ho va fer per salvar la categoria, i el Castelldefels torna a la divisió d'honor després de completar un any extraordinari a primera. La presència de noves jugadores holandeses és el principal canvi respecte al curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)