Esport i política

Tarragona es planteja allotjar els atletes en hotels a Salou

Jocs Mediterranis. L'alcalde no vol que la ciutat s'endeuti i només construirà una vila mediterrània amb finançament privat

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va avisar que la ciutat no s'endeutarà per fer els Jocs del 2017 i que no descarten la possibilitat d'allotjar els atletes en hotels de Salou en comptes de construir una vila mediterrània. Va matisar, però, que si hi hagués finançament privat es faria o bé a Campclar o al complex de la Tabacalera. Per això seria imprescindible que l'Estat aprovés les desgravacions fiscals, sobre les quals el grup Entesa de Progrés va tornar a preguntar dimecres al Senat. En el marc de la visita dels membres del Comitè Internacional, l'alcalde va explicar que dels habitatges construïts a Pescara el 2009 només se n'havien venut el 20%. Els membres del comitè van visitar escenaris dels Jocs en autobusos de l'empresa municipal perquè constatessin les bones connexions entre les seus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)