Més esport

Bech, a un cop del títol

Golf. El gironí va disputar el desempat del campionat estatal, a la Tayuela

Pol Bech va estar a punt de guanyar ahir el campionat d'Espanya de golf per a professionals, disputat al camp de la Tayuela, de Càceres, i que es va resoldre en un play-off pel desempat entre el barceloní Xavier Guzmán i l'empordanès, que començava l'últim recorregut a dos cops del líder i que va forçar el desempat a dos forats després d'acabar amb 4 cops sota el par del camp. Tres birdies de Bech van permetre que es jugués el títol amb Guzmán, un duel frenètic en què el golfista de Fontanilles va fallar un putt de metre i mig que li hauria donat un avantatge gairebé definitiu perquè, a partir de llavors, va ser Guzmán el que va dur la iniciativa en el joc.

Resignat

“Les meves sensacions són contradictòries perquè perdre en el play-off vol dir que hauria pogut guanyar” valorava Bech. I hi afegia, resignat amb el desenllaç: “Marxo content perquè he jugat molt bé a golf, he fet una temporada positiva després de guanyar en l'Alps d'Andalusia.” “El meu futur, precisament, passa l'any que ve per aquest Circuit, i aquest torneig i el resultat que he fet em donen confiança” acabava Bech.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)