Ciclisme

Els millors equips catalans de BTT corren a Quart

Ciclisme. La primera de les tres proves de l'Open BMW de BTT va tenir quasi 500 participants. Francesc Guerra (Scott) en va ser guanyador absolut

Va ser la primera cita competitiva del 2014 pel que fa a la BTT i el primer èxit d'organització i participació de l'Open BMW de BTT, que amb la col·laboració de l'Ajuntament de Quart i del Club Ciclista Platja d'Aro va tenir gairebé mig miler de participants, 100 dels quals van ser de les categories de promoció i d'escola.

Tampoc no hi van faltar les formacions del país pel que fa la bicicleta tot terreny, que presentaven els seus millors corredors –excepte el Bicis Esteve– per preparar-se amb la primera Copa Catalana Internacional a Banyoles en l'horitzó. Van ser recorreguts dels que agraden als amants de la BTT, amb corriols i fang per completar 30 km (amb 900 metres de desnivell positiu) en la volta llarga, i 20 km (500 m de desnivell) en la curta, per les Gavarres, per termes dels Àngels, Madremanya i Montnegre. I pel que fa l'aspecte competitiu, el millor en la volta llarga va ser Francesc Guerra (Scott Team), amb més de dos minuts de marge respecte a Cristofer Bosque (Tomàs Belles) i Xavier Pijuan (Scott Team), que van arribar junts i es van disputar el segon lloc a l'esprint.

Quant a la resta de categories, els guanyadors van ser: Gerard Àlvarez (Tomàs Belles Cannondale) en sub-23, Josep Duran (Megamo) en júnior, Albert Planas (Sans-Olèrdola) en màster 30, Fèlix González (Makrobike) en veterà 40, Francisco Guerra (Scott Team) en veterà 50, Joan Salcedo (Girona CE) en veterà 60, Ivo Castella (Scott Team) en cadet. I en les femenines, la millor va ser Anna Villar (Tomàs Belles) en elit, Magda Duran (Tomàs Belles) en cadet i Esther Villaret (Tot Bici) en júnior.

Aquest diumenge dia 16 les Planes d'Hostoles juntament amb el dia 23, Girona completaran el calendari de l'Open BMW BTT.

Banyoles, la primera internacional

el 9

La Copa Catalana BTT Internacional tornarà a tenir la seva primera cita del calendari a Banyoles, en la primera cursa de nivell internacional d'aquest 2014. Serà el 9 de març i el període d'inscripció ja està obert des d'aquesta setmana fins al dimecres dia 5 de març. Un altre any, el campió olímpic i mundial Julien Absalon (BMC) serà el cap de cartell d'una cursa en què també hi haurà Jordan Sarrou, campió d'Europa sub-23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)