Més esport

Sergio García confirma la seva participació a Caldes

Golf. El vuitè millor jugador del món serà una de les estrelles de l'obert d'Espanya, competició que ja va guanyar el 2002

L'obert d'Espanya de golf tindrà la participació del jugador valencià Sergio García, que ocupa el vuitè lloc del rànquing mundial. “Em fa molta il·lusió tornar a jugar l'obert d'Espanya, aquesta vegada en un camp del prestigi del PGA Catalunya Resort. Tant el camp com les instal·lacions són espectaculars”, va explicar el castellonenc, que ja va guanyar aquest torneig en l'edició del 2002, que es va fer al camp d'El Cortijo.

L'empordanès Pol Bech està pendent de rebre una invitació de l'organització, tot i que també disputarà la fase prèvia, en la qual més de cent jugadors lluitaran per una de les dues places en joc. La competició es disputarà per tercera vegada al camp de Caldes de Malavella –també s'hi va jugar el 2000 i el 2009– i tindrà lloc entre el 15 i el 18 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)