Ciclisme

Hermida, al segon lloc de la general de la copa del món

Ciclisme. El cerdà, sisè en la tercera cita del calendari, es dispara en la classificació

Josep Antoni Hermida (Merida Multivan) és segon en la classificació general de la copa del món de BTT després de tres proves disputades, amb la primera a Europa ahir a Nove Mesto, a la República Txeca. Albstadt (Alemanya) serà la seu aquesta setmana de la quarta cursa

“És molt important, aquest inici de temporada estic demostrant molta consistència en totes les curses i no és fàcil” deia el cerdà, sisè ahir després de córrer de manera molt intel·ligent: “En la sortida anava molt còmode i anava en el grup de davant. Després de dues voltes he aixecat el peu perquè les diferències eren petites i sabia que en l'última es decidiria tot.” Hermida va començar l'últim gir en vuitè lloc i poca pressió a la roda del darrere. “Sabia que si parava perdria molts llocs. He mirat de no arriscar en les baixades i al final he arribat sisè”, deia, sobre una cursa que va guanyar Nino Schruter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)