Més esport

La Volta Cerdanya, en estat pur

Curses de muntanya. 65 corredors van creuar la línia de sortida, amb 214 quilòmetres per córrer. Avui, la prova ‘trail' de 87

214 quilòmetres i 10.000 metres de desnivell acumulat. Aquest era el destí dels 65 corredors que ahir van sortir per fer la Volta Cerdanya d'Ultrafons, els primers de la qual tenen previst arribar aquesta mateixa tarda després d'haver gaudit d'alguns dels paisatges més espectaculars de la comarca. El recorregut de la tercera edició gira en el sentit contrari al de la del 2013 i té en Eugeni Roselló –guanyador l'any passat i líder en les primeres hores de la cursa–, el basc Germán Ganuza –segon a 40 minuts– i el canari Ivan Galván –quart, darrere el portuguès Gabriel Meira– els seus caps de cartell. En dones, la campiona fa un any, Montserrat Sistere, tindrà la competència d'Olga Mankó, guanyadora de la cursa de 87 km i que aquest any ha fet el salt a la prova reina.

Volta Cerdanya Trail

La manresana Núria Picas, principal favorita en la categoria femenina juntament amb Xari Adrian, campiona d'Espanya d'ultratrail, o Toti Bes i Gerard Morales, primer i segon el 2013, Pau Bartoló o Pau Zamora sortien aquest matí a la Volta Cerdanya Trail, de 87 quilòmetres i que és el Campionat de Catalunya de Curses d'Ultraresistència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)