Més esport

La vela lleugera, a Llançà

Vela. El Trofeu Festes Verge del Carme es va tancar ahir, amb la presència dels clubs de la Costa Brava, després que la forta tramuntana impedís dur a terme la jornada de dissabte

La 28a edició del Trofeu Festes Verge del Carme Memorial Jordi Canal es va tancar ahir amb la presència dels regatistes de vela lleugera –reservada a les classes Optimist i Open– dels clubs nàutics de Blanes, Palamós, l'Escala i Llançà i amb més de 30 regatistes en la competició. La força de la tramuntana va impedir que dissabte es poguessin disputar les regates programades, mentre que en la jornada d'ahir sí que es van poder dur a terme amb absoluta normalitat les proves previstes.

Alex Collins (CV Palamós) va guanyar en la categoria A de la classe Optimist, mentre en la B el triomf va ser per a Tommaso Ciglia (Palamós) i, en la C, per a Dani Cabré (CV Blanes).

En la classe Open, el podi va ser de manera íntegra per als representants del club amfitrió, que va ocupar els cinc primers llocs: Pau Blanch, Oriol Vila i Sergi Rivera.

El vicepresident esportiu del Club Nàutic Llançà, Santiago Pasquín, va ser l'encarregat de lliurar els trofeus als diversos guanyadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)