Més esport

Cinquè triomf de Jornet al Giir di Mont

Curses de muntanya. El corredor cerdà va rebentar el rècord de la prova (3h12:36), que tenia Tòfol Castanyer (3h19:19)

Kilian Jornet va aconseguir ahir la seva cinquena victòria en el Giir di Mont i, a més, va superar el rècord de la prova, que estava en possessió de Tòfol Castanyer. El corredor cerdà va completar els 32 km de recorregut i 2.400 m de desnivell positiu en 3 hores, 12 minuts i 36 segons, i va superar en gairebé 7 minuts el temps que el mallorquí va fer en la prova de fa dos anys (3h19:19). El romanès Ionut Zinca va acabar segon (3h21:19) i el podi el va completar el noruec Thor Ludwigsen (3h21:44). Tòfol Castanyer va acabar setè (3h28:21). La victòria femenina se la va endur la sueca Emelie Forsberg, que va imposar-se a les italianes Emanuela Brizio i Silvia Rampazzo. La d'ahir va ser la sisena victòria de Kilian Jornet en les set proves que ha disputat aquesta temporada. “Estic tenint molt bones sensacions i els resultats acompanyen”, va explicar el català, que disputarà la propera prova a la Sierre-Zinal (10 d'agost).