Les noies del KH-7 Granollers guanyen el primer partit

Handbol. Van fer història al seu pavelló en superar el Lleó (25-23) en la divisió d'honor femenina, en què s'estrenen aquesta campanya

Les noies del KH-7 Granollers van fer història en guanyar el seu primer partit en la divisió d'honor femenina, la màxima categoria estatal, en la qual han debutat aquesta temporada. El primer triomf va arribar en la segona jornada i davant la seva afició, que les va ajudar a superar ajustadament per 25-23 el Cleba Lleó. El conjunt vallesà va mostrar una defensa molt sòlida, en què va destacar la portera Andrea de la Torre, que va fer grans aturades. En atac, Raquel Ferrer va ser la màxima anotadora del seu equip amb 6 gols. El Granollers es va avançar en la primera meitat, però va arribar al descans amb un 13-13. Després de la represa va tenir problemes en atac i el Lleó es va posar per davant, però al final van capgirar el partit i van guanyar.

L'altre conjunt català de la categoria, el Castelldefels, va sumar la segona derrota de la temporada i està en zona de descens. Va perdre a la seva pista contra el Rocasa Gran Canària per 18-32. El conjunt canari es va distanciar des de l'inici i al descans guanyava per 8-17. El Gran Canària és el líder empatat a punts amb tres equips més.