Més esport

Un segon lloc per acabar

Curses de muntanya. Després de guanyar les tres categories, Jornet clou la copa del món amb el segon lloc en la Limone Extreme

L'endemà d'assegurar-se el títol de la cursa vertical, Kilian Jornet va cloure la copa del món de curses de muntanya amb el segon lloc en la modalitat Sky de la Limone Extreme. El català només va ser superat pel corredor d'Eritrea Petro Mamu, que va fer els 23,5 km de recorregut i 2.000 m de desnivell positiu en 2 hores, 14 minuts i 25 segons. Jornet va creuar la meta només 30 segons més tard, i el podi el va completar el suís David Schneider (2h19:58). El cerdà tanca la temporada amb el títol en les tres categories de la copa del món, ja que anteriorment també havia guanyat els de la modalitat Sky i de llarga distància. La victòria femenina va ser per a la basca Maite Maiora, i la catalana Laura Orgué va acabar quarta l'endemà d'haver guanyat la cursa vertical. El títol de la general se'l va assegurar l'americana Stevie Kremer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)