Ciclisme

Hermida i les seves vacances

Ciclisme. El cerdà fa balanç del seu any, el divuitè com a professional, just abans de fer el parèntesi previ a iniciar la temporada del 2015

Josep Antoni Hermida va fer ahir una valoració de la seva temporada, que va donar per finalitzada fa uns dies i que ha estat la seva divuitena com a professional –el 1996 va guanyar el títol de campió del món en categoria júnior a Cairns (Austràlia)–. El balanç del cerdà va ser tot just abans de marxar una setmana de vacances, el temps que estarà sense pujar a una bicicleta. “Ha estat un any correcte, en global. No ha estat la meva millor temporada, però és cert que segueixo instal·lat en aquest top 10 del món tan competitiu”, apuntava Hermida, que seguia: “A vegades fa mal no estar lluitant per la victòria, però els anys passen i no paren d'arribar corredors amb molt talent. La lluita és molt dura.”
El cap de files del Multivan-Merida alemany, valorava els seus resultats: “en la copa del món he pujat dos cops al podi i he acabat setè en la general. Faig una lectura molt important d'aquest resultat, per la meva regularitat durant tot l'any. El novè lloc en el mundial, amb punxada inclosa, em fa sentir molt orgullós. Venia de fer bronze el 2013, però som molts els que tenim possibilitats de fer podi.”

Quant a la temporada que ve, l'anterior a la que pot ser la seva cinquena presència en uns Jocs, Hermida assegura: “Tinc la mateixa il·lusió que quan vaig començar. El meu cos està sa i a molt bon nivell, i malgrat que el pas dels anys condiciona algunes de les condicions físiques, també tinc l'experiència i la tranquil·litat de conèixer aquest esport i saber que sóc capaç de lluitar per qualsevol objectiu, perquè ja els he aconseguit al llarg de la meva carrera. Faré alguns canvis en la meva preparació per millorar alguns detalls, com l'explosibilitat en les sortides.”

LES REACCIONS

Segueixo en el top 10 del món. Fa mal no lluitar per les victòries, els anys passen i no paren d'arribar corredors amb molt talent
Tinc la mateixa il·lusió que quan vaig començar, i sóc capaç de lluitar per qualsevol objectiu
Josep Antoni Hermida
multivan-merida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)