Més esport

La lliga començarà avui amb el derbi català

Hoquei sobre gel. El barceloní Frank González va guanyar ahir les eleccions de la federació d'esports de gel a Teresa Samaranch

La lliga de primera divisió d'hoquei sobre gel podrà començar finalment avui amb un duel entre el Club de Gel Puigcerdà i el FC Barcelona, a 2/4 de 10 a la capital de la Cerdanya. L'elecció ahir mateix del català Frank González com a nou president de la Federació Espanyola d'Esports de Gel va servir per desbloquejar el campionat, que estava pendent de la votació de l'assemblea. González va derrotar per 20 vots a 16 Teresa Samaranch, màxima dirigent de l'entitat des del 2006, quan aquesta es va separar de la Federació d'Esports d'Hivern. González (58 anys) és un home d'hoquei sobre gel, que és la disciplina amb més llicències de la federació i forma part com a membre vitalici de la Federació Internacional d'Hoquei sobre Gel (IIHF). Va supervisar, a més, el torneig femení d'aquest esport als Jocs de Sotxi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)