Handbol

El Castelldefels reviscola

Handbol femení. Les del Baix Llobregat sorprenen a Granollers en el derbi de la divisió d'honor i sumen els primers punts del curs

L'Esportiu Castelldefels es va adjudicar el derbi català de la divisió d'honor femenina –inèdit els últims nou anys– en vèncer a la pista del KH-7 Granollers (22-25, en partit corresponent a la cinquena jornada de lliga. L'enfrontament va generar expectació i el pavelló va registrar una molt bona entrada (més de 800 espectadors).

Les vallesanes acudien a la cita lluint l'etiqueta de favorites avalades pels darrers precedents i per haver firmat una millor dinàmica a l'inici del campionat, però es van veure sorpreses per les del Baix Llobregat, que van encarrilar la victòria en un tram final de la primera part excepcional (9-16). Manaut i Cadens van estar encertades de cara a porteria, la primera va acabar el duel com a màxima golejadora (10), i van contribuir directament a l'avantatge visitant.

Després del descans, les vallesanes van reaccionar, però no amb prou contundència per capgirar el resultat i evitar que el Castelldefels sumés els primers punts de la temporada, encara que es mantenen a la cua de la taula. Les dues porteres –Andrea de la Torre i Sílvia Lladró– es van mostrar inspirades sota els pals, especialment la dels del Baix Llobregat. El KH-7 Granollers, que ja havia signat dos triomfs en l'estrena a l'elit, ocupa la vuitena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)