Més esport

El Puigcerdà guanya el Barça i és líder virtual

Hoquei sobre gel. Els cerdans es van apuntar el duel català (8-3) amb gols de Kulikov, Paul i Skovira en la tercera part

El Puigcerdà és segon de la primera divisió a un punt del líder, el Txuri Urdin, i un partit menys –té pendent el partit amb el cuer, el Majadahonda–, després d'apuntar-se per 8-3 el quart duel del curs amb el Barça, a qui ja havia guanyat a casa en la primera fase i contra el qual ha encaixat l'única derrota de la temporada (3-1), també en la primera part de la lliga; abans de guanyar el seu primer títol, la copa catalana a Puigcerdà –es va disputar a partit únic (7-4).

Kulikov i Ruzicka, en la primera part, i Gabris i Salva Barnola, en la segona, van encarrilar el triomf, que malgrat tot va haver d'esperar a la tercera part perquè els blaugrana, encara en la segona, van ajustar el resultat (4-1 i 5-3) abans que Kulikov, Paul i Skovira tanquessin el resultat en l'últim període.

18 gener, Granada Iglú

El duel català va ser l'últim partit de l'any per al Puigcerdà, que reprèn la competició el dia 3 amb el Jaca i el 10 amb el Majadahonda, a la capital de la Cerdanya en tots dos casos. D'altra banda, el Puigcerdà intentarà aconseguir el seu segon títol de la temporada el 18 de gener. Ahir es van sortejar els partits de la fase final de la copa, en què els cerdans jugaran la segona semifinal amb el Jaca el 17 de gener a la pista de gel Granada Iglú. El Txuri Urdin i el FC Barcelona hauran disputat abans la primera semifinal. El curs passat, en la fase final disputada a Barcelona, el Puigcerdà es va quedar a les portes del títol després de perdre la final amb el Bipolo en un duel molt dur i marcat per les decisions arbitrals.

Plata en el mundial sub-20, a Jaca

Marc Paul, Pol Duran, Sergi Pous i Paul Cerda van disputar el mundial sub-20, a Jaca, entre els dies 13 i 19. Era el grup B de la segona categoria, i la selecció espanyola va guanyar la medalla de plata per segon any i després de perdre el partit decisiu –es feia en format lligueta, de 6 equips– contra Croàcia (3-2). Abans, Espanya havia guanyat tots els seus partits, com el seu rival, el campió, que va imposar-se en una final que dominava 3-0 al final de la segona part.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)