Més esport

Jornet, desqualificat en el debut

Esquí de muntanya. El cerdà es va equivocar de traçat en l'últim descens de la primera prova de la copa del món. Pinsach (setè) i Galícia (cinquena), els millors catalans als Escrinhs

Kilian Jornet va ser desqualificat de la primera prova de la copa del món d'esquí de muntanya, la cursa individual de Puei Sant Vincent, al massís dels Escrinhs, després d'haver acabat segon. El cerdà havia començat líder l'últim descens de la prova, de 1.780 m de desnivell, però es va equivocar de traçat i, posteriorment, va ser penalitzat per l'organització. “Avui he après una cosa. Si no has fet el reconeixement de la prova no vagis líder perquè et perdràs”, va escriure Jornet al seu compte de Twitter. Amb la seva desqualificació, el millor català va ser Marc Pinsach, que va acabar en setè lloc, a poc més de 3 minuts del guanyador, l'alemany Anton Palzer (1h21:26), sub-23 de segon any. Nil Cardona va ser 21è (1h28:41) i el seu germà Oriol, que va trencar un pal en la primera ascensió, va ser 27è (1h31:08) i quart sub-23. El podi el van completar els francesos Xavier Gachet (1h21:29) i William Bon Mardion (1h22:04). En dones, tres catalanes van acabar entre les deu primeres: Clàudia Galícia va ser cinquena; Marta Garcia, setena, i Marta Riba, vuitena. El triomf se'l va endur la francesa Leti Roux.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)