Més esport

El Puigcerdà es posa al dia

Hoquei sobre gel. Els cerdans, líders en solitari després del 5-2 contra el Majadahonda

El Puigcerdà és el líder de la lliga amb quatre punts de marge sobre el Jaca, un cop disputat el partit que tenia pendent amb el Majadahonda, i que va acabar amb victòria per 5-2. Els cerdans, que van superar el segon en un partit resolt en els penals fa quinze dies, són l'únic equip que ha guanyat tots els seus compromisos en aquesta segona fase i consoliden la seva condició de favorits tant en la lliga com en la copa, de les quals són subcampions.

Lukas Ruzicka i Miroslav Skovira van avançar el Puigcerdà 2-0 en els cinc primers minuts d'un partit que, tot i ser contra el cuer (només havia fet dos gols en 5 partits), no va resultar fàcil per als locals. Els madrilenys van fer el 2-1 encara en la primera apart i, en la segona, després que Ruzicka fes el 3-1 van tornar a marcar. Dos gols més de Skovira, un encara en la segona i l'altre en la tercera part, van sentenciar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)