Més esport

El Puigcerdà busca la copa, a Jaca

Hoquei sobre gel. Els cerdans, favorits al títol, juguen la segona semifinal demà contra els amfitrions

El Puigcerdà busca aquest cap de setmana el seu tretzè títol de copa, que se li va resistir l'any passat en la fase final disputada a Barcelona al mes de març amb quatre gols de l'Escor BAKH en sis minuts (1-4) i després que Vitaly Kulikov va donar un cop al cap a l'estrella del Puigcerdà, Jan Simko, que havia estat el màxim golejador de la lliga els dos últims anys i autor de l'1-0. Els bascos, que ja havien derrotat els cerdans en el play-off final de la lliga al quart partit, van desaparèixer setmanes després perquè no es va poder fer front al cost econòmic d'una plantilla que havia fitxat els millors jugadors de la competició. I ara és el Puigcerdà el que imposa la seva superioritat. En la lliga és l'únic conjunt que no ha perdut encara en la segona fase (té un balanç de 4-0) i va ser contra el Jaca, a casa, contra qui va tenir més problemes: va guanyar als penals i després de remuntar un resultat de 0-3.

CHH Txuri Urdin i FC Barcelona –l'únic que ha guanyat el Puigcerdà aquesta temporada, a Barcelona en la primera fase de lliga– juguen demà al migdia la primera semifinal (12 h). Al vespre, seran els cerdans els que jugaran contra els amfitrions, el Jaca (els aragonesos tenen catorze títols de copa) a les 21.30 h i amb un lloc per a la final de l'endemà (15.30 h) en joc.

Amilibia i Ruiz, a Praga

Aroa Amilibia i Lara Ruiz van ser sisenes amb la selecció espanyola en el campionat d'Europa de cúrling en categoria júnior, que es va disputar a Praga. Totes dues són jugadores del CúrlingPuigcerdà Pànxing, el club de l'Estat amb més llicències tant en la categoria sènior com en la júnior. Els resultats de l'equip femení estatal (el masculí va guanyar la medalla de plata), del qual Amilibia era la capitana, van ser tots derrotes: amb Anglaterra (14- 1), Itàlia (12-2), Turquia (9-3), Eslovàquia (11-2), Polònia (10-0) i Eslovènia (9-5). Espanya va acabar penúltima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)