Més esport

Bronze per a Miró i Riba

Esquí de muntanya. Jornet i Pinsach van ser els millors catalans en la cursa masculina, amb la setena posició. El mundial de Verbier es tanca avui amb la prova de relleus

Mireia Miró va tornar ahir a la competició d'elit per aconseguir, amb Marta Riba com a companya, el tercer lloc en la prova per equips del mundial d'esquí de muntanya. La parella catalana va fer el recorregut, de 2.019 m de desnivell, en 2h36:40. Miró i Riba, que fa dos anys havien acabat quartes en el mundial de Pelvós, van anar segones a l'inici de la prova, però en la segona ascensió al mont Gelé van ser superades per les suïsses Séverine Pont i Maude Mathys (2h32:45). Gemma Arró i Nahia Quincoce van ser cinquenes (2h45:00), i la victòria la van aconseguir les franceses Laetitia Roux i Axelle Mollaret (2h28:52). En nois, Kilian Jornet i Marc Pinsach van ser els millors catalans, amb el setè lloc (2h17:10). Nil Cardona i Miguel Caballero van acabar dotzens (2h31:56). L'or va ser per als italians Damiano Lenzi i Matteo Eydallin (2h10:48).

La prova de relleus tancarà avui el mundial de Verbier, en el qual els esquiadors catalans ja han aconseguit vuit medalles, quatre d'or i quatre de bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)