Més esport

Jornet i Pinsach abandonen a la Pierra

Esquí de muntanya. El banyolí Nil Cardona és novè i el millor català de la classificació. Miró, a una passa de la victòria femenina

Kilian Jornet i Marc Pinsach van abandonar definitivament la Pierra Menta a causa de les molèsties a l'esquena que l'esquiador cassanenc arrossega de la caiguda que va tenir en la segona etapa. La parella catalana va prendre la sortida de la tercera etapa, però Pinsach va veure que no es trobava en condicions i va plegar. Jornet va continuar sol fins a la meta únicament per “gaudir de l'ambient i del paisatge.” Nil Cardona, amb Pierre François Gachet, va caure un lloc en la general, en què ara és novè. Marc Solà i Gerard Vila van acabar dissetens.

En dones, Mireia Miró és a només una passa d'aconseguir la victòria amb la francesa Leti Roux. Ahir van repetir victòria d'etapa. Clàudia Galícia i Marta Riba van ser cinquenes i Marta Garcia Farrés va ser setena amb l'esquiadora basca Nahia Quincoces.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)