Més esport

Jornet, rei de les verticals

Esquí de muntanya. Va guanyar ahir el títol de la copa del món de l'especialitat després de ser segon en l'última prova de la temporada. Laura Orgué va acabar segona en la cursa femenina

Kilian Jornet va guanyar ahir el títol de la copa del món de curses verticals després d'acabar segon en l'última prova de la temporada, la Mondolè Ski Alp, de 700 metres de desnivell. El català va fer un temps de 26 minuts i 21 segons i només va ser superat per l'alemany Anton Palzer (26:10), que va acabar subcampió en la general. El podi el va completar l'italià Damiano Lenzi (26:29). Marc Pinsach va ser 24è (29:18) i Nil Cardona, 37è (32:44). En la cursa femenina, de 500 metres de desnivell, Laura Orgué, recentment retirada de l'esquí de fons, va aconseguir la segona posició (25:22), a només 10 segons de la vencedora, la francesa Laetitia Roux. Entre les deu primeres també es van classificar dues esquiadores catalanes més: Marta Riba, sisena (27:16), i Marta Garcia-Farrés, desena (29:16).

Avui es disputarà la cursa individual, de 14,5 quilòmetres i 1.650 metres de desnivell positiu. Jornet té poques possibilitats d'aconseguir el títol a causa de la desqualificació en la prova dels Escrinhs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)