Tennis

El torneig de Miami es queda sense catalans

Tennis. Tommy Robredo i Paula Badosa van caure diumenge a la matinada i ahir a la nit es va acomiadar Garbiñe Muguruza

El quadre individual del torneig de Miami va quedar sense jugadors catalans després de l'eliminació, ahir a la nit, de Garbiñe Muguruza. La tennista d'origen veneçolà va perdre contra la italiana Sara Errani, tot i que s'havia avançat amb victòria en el primer set (4-6, 6-4 i 6-1). Aquest era el quart partit entre elles, després del qual el balanç de victòries és de dues per a cada jugadora.

Diumenge a la matinada també havien quedat eliminats Tommy Robredo i Paula Badosa. L'olotí, setzè cap de sèrie, va caure en la segona eliminatòria contra l'ucraïnès Alexander Dolgopolov, contra qui no s'havia enfrontat mai, malgrat que havia guanyat el primer set (6-7, 6-3 i 7-5). L'empordanesa, que debutava en el quadre principal d'un torneig de la WTA gràcies a una invitació de l'organització, no va poder accedir a la quarta eliminatòria en perdre contra la txeca Karolina Pliskova, catorzena favorita, per 7-5 i 6-1. Badosa, però, marxa de Miami amb la satisfacció d'haver superat les dues primeres eliminatòries d'un Master 1.000, tot i ser la número 419 de la classificació mundial. Avui, quan s'actualitzi el rànquing de la WTA, podria situar-se entre les 300 millors jugadores del món.

En el quadre masculí, el tercer favorit, l'escocès Andy Murray, no va tenir gaires problemes per derrotar el colombià Santiago Giraldo (6-3 i 6-4). El suís Stanislas Wawrinka, en canvi, va encaixar una derrota contra el francès Adrian Mannarino (7-6 i 7-6) tot i ser el setè cap de sèrie. El sud-africà Kevi Anderson (15) no es va deixar sorprendre per l'argentí Leonardo Mayer (6-4 i 6-4). En el moment de tancar l'edició havia començat el partit entre el mallorquí Rafa Nadal, segon favorit i actual subcampió del torneig, i
l'espanyol Fernando Verdasco.

En noies, la número u del món i campiona el 2014, la nord-americana Serena Williams va escombrar la seva compatriota Catherine Bellis (6-1 i 6-1). La romanesa Simona Halep (3) va eliminar la italiana Camila Giorgi (6-4 i 7-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)