Més esport

El Puigcerdà aguanta fins a mig partit

Hoquei sobre gel. La final pel títol de lliga, resolta a favor del Jaca per 5-1 en el cinquè partit

El Club Gel Puigcerdà va perdre 5-1 el cinquè i últim partit de la final a Jaca, un resultat que dóna la dotzena lliga al conjunt aragonès i que allarga un any més la sequera de títols en l'àmbit estatal, que es remunta al 2008. Els cerdans tanquen la temporada amb la copa catalana sobre el Barça, el seu botxí en la final de copa –havien guanyat el Jaca en les semifinals–, i amb el doble subcampionat com en el curs passat, quan van perdre les finals de la lliga i la copa amb el desaparegut Bipolo basc.

Quaranta-vuit hores havien passat des que el Puigcerdà va forçar el cinquè partit de la final, diumenge (2-1), i l'endemà de perdre el tercer per 2-5. Ramon Morer havia igualat el gol inicial del Jaca en la primera part, però en la segona Vincent Montreuil va afegir-ne dos més al seu compte particular (havia fet l'1-0, també) per convertir-se en el botxí del Puigcerdà. En la tercera part el Jaca faria dos gols més mitjançant Biec i Di Sei per sentenciar el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)