Ciclisme

Hermida, a poc a poc

Ciclisme. El cerdà no va acabar la primera cursa de l'any en XCO a Itàlia i se sotmetrà a proves a un mes i mig del debut a la copa del món

“He sortit bé, millor del que m'esperava, però en la tercera volta m'he començat a trobar malament. M'he estimat més baixar de la bici”, explicava Josep Antoni Hermida (Multivan-Merida) després de no poder acabar la Trofeo Delcar, la primera cursa d'XCO de la temporada que corria, a Montechiari (Itàlia) i de categoria especial UCI. I ho argumentava: “Han estat uns mesos d'entrenaments intensos i he patit algun contratemps de salut tant a l'ABR com a la Cape Epic. Les sensacions no van ser tan dolentes i pensava que m'havia recuperat, però crec que no he girat full del tot encara”, deia el cerdà.

Josep Antoni Hermida se sotmetrà ara a proves mèdiques per determinar les causes del seu rendiment aquest diumenge, conscient que encara falta un mes i mig per a la primera copa del món, a Novo Mesto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)