Handbol

El Sarrià es fa valer a casa

Handbol. Derrota el Mataró, tercer classificat, i manté les possibilitats d'atrapar-lo en les dues últimes jornades de lliga

J. MATARÓ25


AUGI SARRIÀ29


L'Augi Sarrià va tornar a sumar una victòria de mèrit contra un dels grans de la categoria, el Joventut Mataró, que ara veu perillar el seu tercer lloc quan només falten dues jornades perquè acabi el campionat. Gràcies a les últimes tres victòries seguides, els de Josep Espar se situen, de fet, a dos punts dels maresmencs, que no van patir, amb tot, per la diferència de gols de la primera volta (35-23).

Una vegada més, els joves Guillem Lozano i Arnau Rovira van ser determinants en el joc ofensiu de l'equip, que amb una gran defensa va manar en el marcador des del principi. A dos minuts del final, el Mataró es va col·locar a un (26-25), però tres dianes de Ballester, Fina i Jordi Rodríguez van fer justícia a la superioritat local.

Tot i que el tercer lloc és matemàticament difícil, i a la pràctica molt complicat, l'objectiu és el quart que ocupa l'equip de La Salle Montcada.

AUGI SARRIÀ: Garcia (2), Ballester (4), Fina (2), Junquera (1), Lozano (6), Moret, Pórtulas, Reinosa, Rodríguez (2), Rovira (4), Torres (3), Mariscal (4), E. N. Suárez i Viñolas. JOVENTUT MATARÓ: Aguilera (1), B. Bonamusa (3), J. Bonamusa, Bosch (6), Busquets (5), Castilla (1), Chiva, Fàbregas, Martínez, Muñoz (5), Pedragosa (4), Segarra, Vaqué, Armadans, Martínez i Sowe. PARCIALS: 3-1, 6-5, 9-8, 11-8, 13-11, 16-12; 17-14, 19-17, 22-19, 24-23 i 29-25. ÀRBITRES: Bohiga i Castañer (País Valencià). Van excloure Garcia (2), Lozano i Torres, del Sarrià, i Aguilera, B. Bonamusa, Aymerich, Vaqué i Martínez, del Joventut Mataró.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)