Atletisme

Castillejo, seleccionat per a Pequín

Atletisme. El fondista rubinenc no tenia intencions de competir en la marató del mundial, però podria ser una porta oberta per accedir als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro del 2016, segons els criteris fixats per la federació espanyola

El fondista rubinenc Carles Castillejo, juntament amb el castellà Javier Guerra i la gallega Alessandra Aguilar, ha estat seleccionat per a la prova de marató del mundial de Pequín, segons va anunciar ahir la Federació Espanyola d'Atletisme. En un primer moment Castillejo, que es va guanyar la plaça gràcies al temps de 2h12:03 acreditat a Barcelona, no tenia intenció de competir en aquest mundial. No volia forçar més del compte el seu delicat tendó d'Aquil·les i considerava que el campionat, amb un domini evident dels corredors africans, no li comportaria econòmicament cap benefici. La situació, però, pot variar si la federació vincula la selecció per als Jocs Olímpics de Rio a la participació en aquest mundial. En aquest sentit, el director tècnic de la federació, Ramon Cid, anunciarà en els pròxims dies els criteris de selecció específics de marató i marxa per a la competició olímpica. Amb aquest panorama, l'atleta català no tanca ara la porta a competir a Pequín (22 d'agost). “Després de la marató de Barcelona tot just començava a entrenar-me i encara no tenia gaire clar el calendari de competicions. Pot ser que la federació ens obligui a participar en el mundial per donar validesa a la marca. Si fan com la temporada passada, una plaça entre els quinze primers ens asseguraria la selecció olímpica”, reflexiona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)