Tennis

Badosa i Bolsova, en el Roland Garros júnior

Tennis. Les dues jugadores empordaneses intentaran repetir els bons resultats de l'edició de l'any passat. La competició començarà la segona setmana i encara no té els quadres definits

Les empordaneses Paula Badosa i Aliona Bolsova participaran en el quadre individual júnior del torneig Roland Garros, el segon Grand Slam de la temporada. Les dues jugadores ja hi van participar l'any passat, en una edició en què van aconseguir bons resultats. Bolsova va avançar fins als vuitens de final, en els quals va caure eliminada contra la bielorussa Irina Ximanòvitx (6-4, 3-6 i 1-6). Badosa va superar una eliminatòria més i es va plantar a quarts de final, en què va perdre contra la quebequesa Françoise Abansa (7-5, 5-7 i 3-6). També van fer parella en la competició de dobles –aquest any no ho tenen previst–, en la qual van quedar eliminades en els quarts de final contra les romaneses Ioana Ducu i Ioana Loredana Rosca (1-6 i 6-7).

La competició júnior no començarà fins a la segona setmana del Roland Garros i encara no té els quadres definits. Serà el primer torneig que disputarà Badosa després de superar les molèsties que la van obligar a retirar-se en la primera eliminatòria del quadre principal del Masters 1.000 de Madrid, contra Sara Errani. Bolsova arribarà a París després d'aconseguir el seu millor resultat individual de la temporada, la final del torneig ITF de Santa Margherita di Pula, que va perdre contra Bianca Turati (6-2, 4-6 i 5-7).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)