Més esport

Albert Soley i Xavier Jove i Mercè Tusell guanyen a la Molina

Triatló. La cursa va començar al llac de l'estació d'esquí i es completava amb un circuit de BTT i un altre de cursa a peu

El CE Puigcerdà va organitzar, ahir, la cinquena edició del triatló de muntanya de la Molina, que es va disputar sobre la distància esprint i que va tenir 175 participants. La prova començava al llac de l'estació d'esquí (700 metres) mentre la bici es feia en BTT amb tres voltes a un circuit de corriol i pista per fer 20 quilòmetres i la cursa a peu en dues en un altre per fer 5 quilòmetres. Albert Soley (Tbikes) i Xavier Jove (CERR Igualada) van ser els vencedors absoluts amb 1h21:05 i Sebastià Catlla (PC Bonavista), tercer. Mercè Tusell (CN Reus Ploms) va ser quinzena a la general i millor en la categoria femenina, el podi de què el van completar l'especialista en BTT Sonja Kallio i Teresa Pons (Prat Triatló 1994).