Ciclisme

Hermida ja té el 2016 en el punt de mira

Ciclisme. El cerdà va córrer al Deodoro Olimpic Park, on podria disputar els seus cinquens Jocs l'any que ve

Josep Antoni Hermida va arribar ahir de Rio, on diumenge es va fer la cursa de BTT de prova en el recentment inaugurat circuit on es correrà la prova d'XCO dels Jocs l'estiu que ve, el Deodoro Olimpic Park. El cerdà, que arribaria a la seva cinquena participació olímpica –la selecció espanyola té tres places en la prova masculina gràcies als resultats d'Hermida, quart a Londres–, va poder comprovar in situ com és el circuit.

“Ja hem acabat: han sigut quatre dies molt intensos en el preolímpic i hem provat el circuit. Hem pogut registrar i saber tot el que volíem saber-ne”, va apuntar el català, desqualificat de la cursa per haver perdut tres voltes respecte als líders –Nino Schurter, campió del món, va ser-ne el vencedor–. “La cursa ha estat un tràmit perquè, en el meu cas, gairebé a l'inici he tingut un problema tècnic i he trencat un radi de la roda i he punxat. Així que ha estat una mica una catàstrofe. Però el més important era conèixer la informació i ens hem retirat. No amb mal gust de boca, perquè també és veritat que veníem amb un altre objectiu de veure el circuit i treure informació i no tant el rendiment, perquè ja estem a final de temporada i hem començat les vacances”, valorava el cerdà, que ja té la temporada que ve en el punt de mira: “L'any que ve ja sabem a què ens enfrontem, així que, ara, a pensar en el 2016, començar bé la temporada i classificar-nos per als Jocs Olímpics, que la cursa ja serà una altra història l'any que ve.”

LES REACCIONS

Hem pogut provar pneumàtics, la bici... Saber les dades de potència, pulsacions i aclimatar-nos al temps que tindrem si ens classifiquem
L'any que ve serà qüestió de començar bé la temporada i fer bons resultats a l'inici per preparar després la cursa i acabar-la
Josep Antoni Hermida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)