Més esport

Mare de Déu del Mont, per partida doble

Curses de muntanya. 200 corredors en l'estrena del quilòmetre vertical i la mitja marató

Beuda va ser el marc el cap de setmana passat de la primera edició del quilòmetre vertical (KV) i la mitja marató (MDM) de la Mare de Déu del Mont, dissabte i diumenge, i amb recorreguts de 4 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu i 21 i 1.600.

Adrià Canimas (CTR Girona) va ser el guanyador de la primera cursa amb 38:23. Eduard Baqué (TRC Aresta) i Enric Galocha (Blue Motors) van ser segon i tercer, a més de dos minuts i separats per només 5 segons. Alba Segura (Matxacuca) va guanyar en noies i Dolors Morcillo (Tuga Outdoor) i Clara Garcia van ser segona i tercera. L'endemà Jordi Rabionet va liderar la mitja durant bona part del recorregut però finalment va ser David Alsina (Tri Tramuntana), que el seguia de prop en tot moment, el que va aconseguir el triomf amb un temps de 2h26:11. Héctor Jiménez (Tramuntanya) va ser segon, a tres minuts i mig, i Enric Porter (Les Guilleries) tercer, a vuit. Segura i Morcillo van repetir primera i segona posició, en la categoria femenina, i el podi el va completar Núria Mengual.

Les dues curses, amb 200 participants, es tornaran a disputar l'any que ve i seran una de les quatre cites del calendari de les Girona Trail Series.