L'Augi Sarrià es fa fort en el tercer lloc de la lliga

Handbol. L'equip de Pasqui, amb la baixa de Ballester, es mostra molt superior a l'OAR Gràcia i encadena la quarta victòria

L'absència per lesió de Ballester no va ser un problema per a l'Augi Sarrià, que va encadenar el quart triomf amb una contundent victòria a la pista de l'OAR Gràcia, que el consolida en el tercer lloc de la lliga quan falten només tres jornades. L'equip local, que ha fet una temporada molt irregular, només va resistir el ritme dels gironins en els primers vint minuts. A partir de llavors la superioritat en atac dels homes de Pasqui va ser total, amb els dos Guillem, Torres i Lozano, exercint d'executors en el joc d'atac. L'altra nota positiva va ser la reaparició de Pórtulas, un baluard de l'equip.

OAR GRÀCIA28
AUGI SARRIÀ34

OAR GRÀCIA: Jiménez (1), Conejero (2), Domínguez (2), Izquierdo, Camps, Gomis (2), Cazalla (7), Laliga (1), Sobrino (2), Bonas, Muntada (1), Vaillo (1), Correro (3), Acebrón (2), Escudero (2) i Martí Escuert (2). AUGI SARRIÀ: Guitart, Pórtulas (1), Jordi Rodríguez (1), Moret, Fina (2), Junquera (2), Vicente (1), Martí Arnau (4), Arnau Rovira (1), Mariscal (5), Esain (1), Viñolas, Lozano (7), Pere Arnau (3) i Torres (6). . PARCIALS: 2-1, 4-5, 6-7, 9-9, 11-13, 13-16, 15-19, 16-21, 18-23, 20-26, 24-29 i 28-34. ÀRBITRES: Sáez i Lanuza.