Ciclisme

Hermida, a una cursa dels cinquens Jocs

Ciclisme. El cerdà assolirà la classificació en la segona copa del món de BTT a Albstadt

Josep Antoni Hermida certificarà la classificació per als seus cinquens Jocs aquest diumenge, en la segona copa del món de BTT a Albstadt (Alemanya). El cerdà és el segon ciclista estatal del rànquing mundial, darrere de Carlos Coloma, novè en la general. Hermida era vintè del rànquing després de la cita inaugural del calendari de la copa del món a Cairns (Austràlia), en què va ser 42è en una cursa en què va tenir una successió de contratemps, com ara caigudes o avaries. La tercera plaça de la federació espanyola –en té tres i és la tercera del món, darrere de Suïssa i França– se l'hauran de disputar Sergio Mantecón (29è), David Valero (30è) i el campió d'Europa sub-23 Pablo Rodríguez (39è). En el campionat d'Europa, fa quinze dies, Hermida va ser tretzè però la prova no puntuava per al rànquing UCI.

Jofre Cullell i Josep Duran també disputaran les proves, júnior i sub-23 de la copa del món, dissabte i diumenge.