Ciclisme

Hermida és 21è en espera de Rio

Ciclisme. “Pot semblar poc positiu, però estic satisfet”, va dir després de l'última cursa amb punts per als Jocs

Josep Antoni Hermida (Multivan-Merida) va ser 21è en la segona copa del Món de BTT, disputada ahir a Albstadt (Alemanya). La prova era la darrera de què els punts són vàlids per determinar les places dels Jocs de Rio –la selecció estatal en té tres i el cerdà és el segon millor–, en espera que es facin oficials els propers dies. “Estic content, era primordial seguir la dinàmica de bones sensacions. Un 21 pot semblar poc positiu, però estic satisfet de com ha anat la cursa i com ha funcionat el meu cos. La gent va molt ràpid i la irregularitat en els resultats és a l'ordre del dia: vull que els meus resultats siguin consistents”, va dir el cerdà, que a Rio correrà els seus cinquens jocs.

“Era una sortida molt complicada. Em veia amb forces i ràpid, però no podia remuntar per enganxar-me al grup del davant, que volava”, hi va afegir sobre la cursa, que es va decidir a la foto d'arribada en benefici del suïs Nino Schurter (Scott) respecte del francès Julien Absalon (BMC). Hermida va entrar a 4:52 i com a tercer estatal, darrere David Valero i Pablo Rodríguez (MMR), vuitè i novè a 3:23 i 25.

La Bresse (França) acull, aquesta setmana, la tercera copa del món.

Cullell és quart en categoria júnior

“A poc a poc, he anat agafant ritme, passant a la gent i, a partir de la tercera volta, m'he posat al capdavant amb els dos suïssos. Després, han entrat els francesos i l'americà, però m'he pogut mantenir quart a menys de mig minut del segon”, va sintetitzar Jofre Cullell sobre la copa del món júnior, disputada dissabte i en què partia dels llocs capdavanters gràcies a la seva bona posició del rànquing UCI, si bé de seguida va caure a la vuitena posició i, després, va remuntar. “Molt content, demostrant de mica en mica que puc estar amb els millors”, va valorar el corredor de Santa Coloma de Farners, que corria amb la selecció estatal de BTT i que va acabar a 47 segons del guanyador, Christopher Blevins (EUA).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)