Tennis

Martí, l'últim vuitè

Tennis. Júlia Payola i Alba Cortina van perdre amb les caps de sèrie número 2 i 5 a l'ITF La Bisbal i la gironina intentarà passar als quarts avui

Júlia Payola i Alba Cortina van quedar eliminades ahir en els vuitens de final del torneig internacional femení del Club Tennis la Bisbal Centre Esportiu (10.000 dòlars), contra la ucraïnesa Oleksandra Korashivi (2) per un doble 6-3 i la belga Klaartje Liebens (5) per 3-6, 6-4 i 6-2. Ariadna Martí, l'última supervivent del tennis gironí en el quadre individual del torneig, jugava aquest matí (11 h) un dels quatre vuitens de final restants amb la sisena cap de sèrie, l'australiana Isabelle Wallace. La gironina havia guanyat en la primera eliminatòria la kazakh Alexandra Grinchishina, provinent de la qualificació, per un doble 6-4. Els partits de dobles, a la tarda, completen l'ordre de joc d'avui.

Alba Cortina i Ariadna Martí van participar ahir en la jornada de tennis al carrer organitzada a la capital baixempordanesa amb motiu del torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)