Ciclisme

La MTB Challenge arriba demà a la Cerdanya

Ciclisme. En la primera edició de la prova hi ha gairebé 600 inscrits per fer els 90 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell positiu amb pas per un punt més elevat a 1.734 m

La MTB Challenge arriba demà a la Cerdanya, després de l'èxit de participació de les dues edicions a Girona –més d'un miler de participants i victòries de Pau Zamora (2015) i Oriol Colomé (16)–, amb una edició, la primera, que s'apropa als 600 inscrits per fer un recorregut de 90 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell positiu i pas per un punt més elevat situat als 1.734 m, al Roc del Quir. Vilallobent serà el punt de sortida d'una prova la logística de la qual, amb els serveis per a corredors i els seus acompanyants, estarà situada al poliesportiu de Puigcerdà, on hi haurà la meta.

La gran vall

La Cerdanya és l' aposta de Klassmark aquest 2016. Aposta segura perquè ja amb la Cerdanya Skyline es van comprovar les possibilitats de la gran vall tot i la presència de neu en els recorreguts de la cursa a peu, el 20 de març. Queixans, i després de la primera escalfada amb una ascensió i el posterior descens, és la primera referència del recorregut, on s'obrirà un tram de corriols trencacames fins a Sansor, al quilòmetre 25. Avituallats, els participants tindran la màxima dificultat de la Cerdanya MTB Challenge, al quilòmetre 42 i fins al 57, on superats Éller i Maranges, acabaran l'ascens al Roc del Quir. El descens a Ger (km 68,5) serà, segur, un bon lloc on atacar per als aspirants, que s'acabaran de jugar les posicions en l'aproximació a Puigcerdà per Guils de Cerdanya. Joan Llordella i els seus companys del Buff (Pau Zamora o Adrià Noguera) parteixen com a clars candidats al triomf, amb el francès Frédéric Gombert com a aspirant i Mayalen Noriega com a favorita en categoria femenina.

Campionat de Catalunya, marxa i bicicletada

Pals és el marc també demà del campionat de Catalunya per a les categories cadet masculí i elit, júnior i cadet femení. La prova, que organitza el CC Baix Ter, es disputa en un recorregut de 62 quilòmetres el plat fort del qual serà el port de Begur, que es puja dos cops. La prova també serà puntuable per a la copa catalana. Les comarques gironines són l'escenari de dues proves més, no competitives: la vuitena marxa de BTT de Llagostera amb inscripcions presencials i sortida des del pavelló a les 9.15 h i la bicicletada popular Mas Pau-Avinyonet de Puigventós a les 8.30 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)