Tennis

Zarazua frena Ariadna Martí a la Bisbal

Tennis. La gironina va començar guanyant, però no va resistir l'empenta de la cap de sèrie número 1 del torneig

La cap de sèrie número 1 de l'ITF de la Bisbal, la jove tennista mexicana Renata Zarazua (1997), va eliminar la jugadora de Girona Ariadna Martí en les semifinals del torneig (4-6, 6-1 i 6-1). El duel va ser molt tàctic i amb molta tensió.

La rival de la gran favorita en la final d'avui serà una de les jugadores espanyoles més prometedores, l'aragonesa Irene Burillo, que en el seu partit va eliminar la segona cap de sèrie, la ucraïnesa Oleksandra Korashvili, per un doble 6-2. Burillo (19 anys) intentarà, doncs, conquerir el seu segon torneig ITF absolut, després de la victòria del 2015 a Castelló. L'aragonesa va fer un partit molt vistós, amb un elevat ritme de bola. Zarazua, també de 19 anys, va guanyar l'ITF de León, també de 10.000 dòlars.

L'entrenador de Carla Suárez –14a jugadora del rànquing WTA–, el bisbalenc Marc Casabó, va assistir a les semifinals d'ahir i després dels dos partits va fer un clínic amb nens i nenes de l'escola del club, que abans havien exercit d'aplegapilotes.

En la final d'avui s'espera l'assistència del millor jugador gironí a l'ATP, Tommy Robredo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)