Tennis

Zarazua s'apunta l'ITF

Tennis. La mexicana va guanyar el primer torneig internacional femení del Club Tennis la Bisbal Centre Esportiu, dotat amb 10.000 dòlars

Renata Zarazua és la primera campiona del torneig internacional femení del Club Tennis la Bisbal Centre Esportiu, dotat amb un premi de 10.000 dòlars. La mexicana partia com a primera cap de sèrie i va superar en la final disputada ahir al matí la saragossana Irene Burillo –totes dues de 19 anys–, quarta favorita, 6(3)-7, 6-1 i 6-4. Burillo es va apuntar el primer set en el desempat i després d'un inici marcat per constants trencaments de servei i, en el segon, va desaparèixer. Zarazua es va posar 4-0 a favor i va encarrilar el segon set, que es va apuntar per 6-1. I el tercer i definitiu va començar igual que el primer, amb trencaments a banda i banda. Amb 4-4, Zarazua va imposar el seu estil conservador i defensiu al més agressiu i arriscat de Burillo.

Els organitzadors del torneig van mostrar el seu interès a repetir-lo la temporada que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)