El Bordils, a la final de la copa catalana

Handbol. El rival d'avui a Vilanova serà el Sant Esteve, que va eliminar l'Augi Sarrià en un duel a cara o creu (27-26)

El Bordils aspira a reeditar aquesta tarda (1/4 de 7) el títol de la copa catalana després de la victòria en les semifinals d'ahir a Vilanova contra el Sant Vicenç (32-25). Els aficionats gironins, amb tot, van perdre l'oportunitat de recuperar l'antiga rivalitat dels bordilencs contra l'Augi Sarrià. En l'altra semifinal, aquests van cedir contra el Sant Esteve (27-26) en un duel que es va decidir a cara o creu.

En la primera semifinal el Bordils va patir més del compte contra un rival de dues categories menys, però que va jugar motivat i que va marxar al descans amb avantatge (12-13). L'equip va haver de reaccionar a través de la defensa, amb Vilanova i Masó com a baluards, i després de tres aturades de González l'equip va començar a agafar una renda de tres gols. El partit es va trencar definitivament en els últims vuit minuts. El Sant Vicenç va intentar capgirar la situació amb una defensa mixta a Eduard Nonó, però va deixar lliures altres jugadors que van sentenciar el duel. Els golejadors del Bordils van ser Nonó (8), Mach (5), Moreno (5), Márquez (3), Farrarons (2), Xicu Rexach (2), Josep Rexach (1), Masó (1) i Pedraza (1).

El Sarrià, de la seva banda, va mantenir a ratlla el Sant Esteve en el primer temps (9-9), però en el segon es va adormir (16-11) i va haver de fer un esforç enorme per igualar el matx una altra vegada. Amb el 27-26 els de Pasqui van tenir un xut per forçar la pròrroga, però no hi va haver sort.