Més esport

L'aleví Iker González (CER) guanya l'estatal de Blanes

Tennis de taula. Jana Riera i Clàudia Pérez, del Tramuntana, van guanyar la medalla d'or en els dobles alevins femenins i la plata per equips

El jugador del CER l'Escala Iker González va guanyar el títol individual de la categoria alevina en els campionats estatals que s'estan disputant a la ciutat esportiva de Blanes. Iker González va vèncer en la final Iker Martínez, de l'Atlético San Sebastian, per 3-1. En la semifinal havia superat per 3-1 Arnau Pons, de l'Esparreguera. En la prova per equips, el CER l'Escala va ser derrotat en els quarts de final per un ajustat 3-2 per l'Esparreguera, que després va guanyar el títol. En la categoria alevina femenina les jugadores Jana Riera i Clàudia Pérez, del Tramuntana Casellas Advocats de Figueres, van guanyar la medalla d'or en els dobles i la plata per equips. En els dobles van guanyar en la final les madrilenyes Maria López (Progreso) i Ainhoa Cristobal (Las Rozas) per 3-0, i per equips van arribar a la final, en la qual van perdre per un ajustat 3-2 contra el Bahía de Cadiz i es van haver de conformar amb la medalla de plata. Carlota Gelpí i Clàudia Curquero, de La Selva Cassà, van guanyar el bronze en els dobles i per equips. En les dues modalitats van perdre en les semifinals contra les jugadores del conjunt empordanès pel mateix resultat: 3-0.

Clotet cau a quarts

En la categoria absoluta Marc Clotet, del CER l'Escala, va arribar fins als vuitens de final del quadre individual i va ser derrotat pel primer cap de sèrie, l'andalús Carlos David Machado (Cajasur Priego), per 4-0. Machado, que té deu títols, va arribar a la final i va perdre contra Jesús Cantero, del l'UCAM Cartagena, per 4-2, que va aconseguir el seu primer títol estatal. El millor català va ser Marc Durán, que va perdre en els quarts contra Carlos Franco, del San Sebastian de los Reyes.

En la categoria femenina la catalana Gàlia Dvorak, del Quadis Mataró, va arribar a la final i va ser derrotada per un ajustat 4-3 per Maria Xiao (UCAM), que va aconseguir el tercer títol seguit. El títol de dobles masculins va ser per a Marc Duran i Oriol Monzó (Borges).

Gàlia Dvoral és segona en noies i Duran i Monzó guanyen els dobles masculins
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)