Handbol

Saubich, confirmat

Handbol. L'extrem de Sarrià torna al primer equip del Barça després de la cessió al Pays d'Aix amb un contracte de dues temporades

El FC Barcelona Lassa va fer oficial ahir el retorn al primer equip d'handbol de l'extrem Joan Saubich amb un contracte de dues temporades, notícia avançada fa uns mesos per L'Esportiu. Saubich ha jugat aquesta temporada a la lliga francesa a les files del Pays d'Aix. El seu excel·lent rendiment ha convençut el director esportiu, David Barrufet, i l'entrenador, Xavi Pascual, de repescar-lo perquè faci parella en la posició d'extrem dret amb el capità de l'equip, Víctor Tomàs.

El jugador de Sarrià de Ter va fer 77 gols en 20 partits en la lliga francesa. En la temporada 2014/15 Saubich va formar part de la històrica plantilla que va conquerir els set de set títols. L'extrem s'havia incorporat a les categories de formació del Barça el 2004 i va debutar amb el primer equip la temporada 2007/08.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)