Waterpolo

jjoo de rio

Waterpolo

La selecció espanyola acarona els quarts de final

Waterpolo. Excel·lent versió del combinat espanyol, que supera amb claredat a l'actual campiona olímpica, amb exhibició a la porteria del català López Pinedo

Exhibició de la selecció espanyola en un partit clau del grup B, en el seu tercer compromís a aquests Jocs. Un triomf sobrat davant Croàcia, actual campiona olímpica, gràcies a la defensa, als quatre gols de Chalo Echenique i al partidàs del català Daniel López Pinedo sota els pals. El jugador de l'Athlètic Barceloneta ha protagonitzat un 75% d'efectivitat (10/14). Espectacular. El també català Xavi Garcia, que s'estrena a Rio amb els croats per la seva doble nacionalitat, ha marcat un gol, però no ha pogut evitar la clara victòria espanyola, que col·loca a l'equip de Gabriel Hernández amb els quarts de final gairebé a la butxaca, amb quatre punts (dues victòries i una derrota). El proper rival, el cuer del grup, França, demà divendres.

ESPANYA 9
CROÀCIA 4

ESPANYA: Munàrriz, Alarcon, Molina (1), Minguell (1), Español (1), Echenique (4), López –equip inicial– Tahull, Fernández (1), Mallarach, Aguilar, Roca, Sziranyi (1). CROÀCIA: Pavic, X. Garcia, Buric, Jokovic (1), Buslje (1), Sukno (1), Setka –equip inicial– Bijac, Petkovic, Loncar, Bukic, Macan, Krapic. PARCIALS: 2-0, 2-1, 1-2 i 4-1. ÀRBITRES: Boris Margeta (Eslovènia) i Radoslaw Koryzna (Polònia). Van expulsar Alarcón, Tahull, Roca, Minguell d'Espanya, i a Xavi Garcia (1), Petkovic, Jokovic, Krapic i Buslje de Croàcia.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)