Handbol

‘Ongi etorri', Nonó

Asobal. El lateral de Canet d'Adri és presentat com a nou jugador del Bidasoa. “Vull demostrar que en la lliga Asobal també puc marcar”, diu

Eduard Nonó (1,94 m i 31 anys) va ser presentat com a nou jugador del Bidasoa Irun, l'històric conjunt que torna aquesta temporada a l'Asobal, la categoria en la qual debutarà el lateral de Canet d'Adri després d'assolir el lloc a la darrera fase d'ascens. Els 221 gols del curs passat amb el Bordils, en el seu cinquè any al Blanc i Verd, són la targeta de presentació del màxim realitzador de la categoria de plata en l'última temporada i primer fitxatge que va fer oficial el conjunt groc. En l'última visita del Bordils a Artaleku (13 de febrer), Nonó va marcar 7 gols en el 34-25 favorable als bascos.

“El projecte del Bidasoa és el que em va fer decidir. És un orgull jugar en un club així i va ser un luxe que em truquessin. En la fase d'ascens em sentia com si fos del Bidasoa. Vull demostrar que en la lliga Asobal també puc marcar gols, com ho vaig fer a plata. Des del primer moment l'adaptació està sent molt bona. Ens han rebut molt bé i tot està sent genial”, va dir el lateral en la seva presentació, compartida amb Borja Lancina, central de 23 anys format al Granollers i que jugava a l'Asobal amb l'Aragó fins que el club va desaparèixer per motius econòmics.

El 10 de Didi Villar

Nonó jugarà amb el 10 a la samarreta groga, el que ha dut al llarg de la seva carrera i que fins al curs passat va dur Didi Villar. El central de Fornells de la Selva jugarà aquesta temporada a l'Agostinos de la primera estatal. El mes de juny va pujar a l'Asobal per segon cop i amb dos equips diferents. Ho va fer abans amb el Benidorm el 2014 i, la temporada següent, va debutar a la màxima categoria en l'únic any que ha repetit equip des que amb 20 anys va iniciar el seu periple com a professional per Onda (1a estatal), Almoradí, Pozoblanco i Teucro (Plata).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)