Ral·lis

El campió treu el cap

Motor. El dominador, Thierry Neuville, ensopega en l'últim tram de dissabte i Sébastien Ogier ja és el líder del ral·li de Montecarlo

Sébastien Ogier té a tocar la victòria en el ral·li de Montecarlo, la primera cursa del vigent campió amb l'equip M-Sport Ford. El francès avantatja el seu company Ott Tänak de 47.1, i un altre expilot de Volkswagen, Jari-Matti Latvala, és tercer amb el nou Toyota, a 2:20.6.

La classificació del ral·li va fer un tomb en el cinquè i últim tram d'ahir. El dominador, Thierry Neuville (Hyundai), va trencar la suspensió posterior i va veure com el seu marge de 51 segons es desfeia com un terrós de sucre. “En la sortida d'un revolt bastant lent he anat llarg i he picat amb alguna cosa”, va explicar, després de completar el tram havent perdut mitja hora. Per acabar-ho d'adobar, el seu company Dani Sordo va quedar sense direcció assistida i el va superar Craig Breen, amb un Citroën del 2016. En canvi, a M-Sport no se'n sabien avenir. No només tenien el doblet a l'abast, sinó que, sobre uns trams força secs, Elfyn Evans havia tret suc de les rodes Dmack que munta el tercer Ford –els altres cotxes calcen Michelin– i havia fet tres escratxs.

3a etapa
1r Ogier - Ingrassia (Ford)
3h26:10.7
2n Tänak - Järveoja (Ford)
a 47.1
3r Latvala - Anttila (Toyota)
a 2:20.6
4t Breen - Martin (Citroën)
a 3:47.3
5è Sordo - Martí (Hyundai)
a 4:03.2
6è Evans - Barritt (Ford)
a 7:27.2
7è Mikkelsen - Jaeger (Skoda)
a 9:15.2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)