Ral·lis

Neuville fa i desfà

Motor. Només Latvala (Toyota) empaita el pilot belga de Hyundai, ferm líder de la general al final de la primera etapa del ral·li de Suècia

Un lleu error, dissabte, li va costar la victòria a Montecarlo, però Thierry Neuville ha començat el ral·li de Suècia igual com ho va fer al Principat el mes passat: amb un ritme inabastable i un lideratge ferm. El cap de files de Hyundai només va deixar escapar dos escratx ahir, en una jornada amb sis dels set trams disputats a la veïna Noruega. El primer, en l'equador del dia, quan va colpejar una pedra i va aixecar el peu. Ho va aprofitar Latvala (Toyota) per fer el millor temps i enlairar-se fins al capdavant, però Neuville s'hi va tornar de seguida i al final de l'etapa avantatjava el finlandès de prop de mig minut. L'altre escratx que no es va endur va ser l'últim, quan Tänak (Ford) va anar a totes i el va superar per menys d'un segon. Així, l'estonià va recuperar el tercer lloc que havia perdut en el penúltim tram, quan l'havien desbancat Meeke (Citroën) i el seu company Ogier, que patia força obrint la cursa, amb molta neu fresca sobre els trams. Encabits en tot just sis segons, s'albira un bon frec a frec entre ells pel tercer esglaó del podi.

1a etapa
1r Neuville-Gilsoul (Hyundai)
1h16:24.7
2n Latvala-Anttila (Toyota)
a 28.1
3r Tänak-Järveoja (Ford)
a 49.7
4t Meeke-Nagle (Citroën)
a 51.8
5è Ogier-Ingrassia (Ford)
a 55.7
6è Paddon-Kennard (Hyundai)
a 1:17.8
7è Sordo-Martí (Hyundai)
a 1:40.3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)