Ral·lis

Equip nou, vida nova

Motor. Latvala es retroba amb la victòria a Suècia, en el seu segon ral·li amb Toyota, i encapçala el mundial per primer cop des del 2014

Si divendres va ser el dia de Neuville i dissabte el de Tänak, la jornada dominical del ral·li de Suècia també va tenir nom propi: Latvala. El pilot finlandès va fer els tres escratxs del dia i va donar el primer triomf a Toyota en el segon ral·li del seu retorn al WRC. De retruc, amb els cinc punts extres del power stage, Latvala va desbancar Ogier del capdavant de la general, un lloc que no ocupava des de feia tres anys justos, també l'endemà d'imposar-se a Suècia. El pilot francès d'M-Sport va ser el primer a caure de la lluita per la victòria ahir, per una virolla en el primer revolt del primer tram que el va despenjar de Latvala i Tänak. L'estonià tampoc tenia resposta per al ritme del finlandès, i d'estar a només 3,8 segons va acabar a mig minut del Yaris. Amb les errades de Neuville i Meeke, per segon ral·li seguit els millors Hyundai i Citroën van ser Sordo i Breen, quart i cinquè, respectivament.

Ral·li de Suècia
1r Latvala-Anttila (Toyota)
2h36:03.6
2n Tänak-Järveoja (Ford)
a 29.2
3r Ogier-Ingrassia (Ford)
a 59.5
4t Sordo-Martí (Hyundai)
a 2:11.5
Mundial de pilots
1r Jari-Matti Latvala (Toyota Yaris)
48
2n Sébastien Ogier (Ford Fiesta)
44
3r Ott Tänak (Ford Fiesta)
33
4t Dani Sordo (Hyundai i20)
25
Mundial de constructors
1r M-Sport (Ford) WRT
73
2n Toyota Gazoo Racing
53
3r Hyundai Shell Mobis WRT
40
4t Citroën Total Abu Dhabi WRT
26
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)