Fórmula 1

fórmula 1

pretemporada

Capital mundial de la fórmula 1

Pretemporada. El Circuit de Barcelona-Catalunya és el marc a partir d'avui dels vuit dies d'assajos oficials previs al començament del curs, en dues tongades de quatre dies. Tots els equips hi participen amb els seus nous cotxes

Per segon any consecutiu, el Circuit de Barcelona-Catalunya és la seu de tota la pretemporada de la F-1, en dues tongades de quatre dies. Tots els equips seran presents a Montmeló, a partir d'avui i fins dijous, i, la setmana entrant, a partir del dimarts dia 7 de març i fins al divendres dia 10, l'últim dia de tests abans del començament del curs, el 26 de març, a Austràlia. L'horari de les jornades de proves serà de nou del matí a sis de la tarda, amb una aturada d'una hora a les 13 h. L'accés diari té un preu de 18 euros, però és gratuït per als socis i els qui ja hagin comprat l'entrada del GP de Catalunya del 14 de maig.

Aquesta pretemporada promet ser la més intensa dels últims anys, a causa de la revolució tècnica que ha fet els cotxes molt més agressius i ràpids. Un al·licient que ha refermat l'elecció del circuit com a seu dels tests, atès que el seu traçat –amb revolts llargs i ràpids, i també corbes tancades– és el banc de proves ideal per confirmar el bon rendiment d'un bòlid. Ras i curt, el cotxe que va bé a Montmeló, va bé arreu. En segon lloc, el circuit està relativament a prop de les seus dels equips, i això facilita força la logística a l'hora de portar-hi peces noves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)