Ral·lis

160 espectacles rodant

Motor. Inscripció rècord i de gran prova europea en el 65è ral·li Costa Brava, que es disputarà divendres i dissabte vinent amb sortida de Girona

Els campionats de Catalunya, Espanya i Europa de ral·lis històrics tindran un començament monumental, a l'altura de les cites ineludibles del calendari d'una especialitat que ha deixat de ser nostàlgica per convertir-se en multitudinària. El 65è ral·li Costa Brava tindrà 160 equips inscrits, 72 en la categoria de velocitat, 51 en regularitat i 37 en la modalitat Legend. Prop de la meitat són forans, una dada que garanteix el retorn de la inversió de les institucions gironines en la cursa, que també estrena patrocinador, la cervesera Moritz.

Entre els participants, dos antics guanyadors del Costa Brava del segle XX, Tony Carello (1978), que pilotarà el Lancia Stratos del gironí Xavier Piña, i l'espectacular François Delecour (1993), amb un Lancia Delta Inetegrle. La cursa, el divendres 24 i el dissabte 25 de març, té sortida i final a Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)